Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
4 03.04.2018 20:47:29

Navijači Olimpije JEZNI na - Soy Luno! Ali kako je zvezdnica argentinske otroške serije nehote razjezila pristaše ljubljanskih nogometašev

vszi
Jutri bo v Stožicah še kako pestro.

Dvorana in stadion v stožiškem športnem parku stojita ena zraven drugega, kar seveda ne bi smel biti nikakršen problem. Razen, kadar oživita oba naenkrat. In tako bo tudi v sredo, ko bo v dvorani koncert, na stadionu na tekma pokala med Olimpijo in Celjem. Vse lepo in prav, če ne bi prav zaradi koncerta mehiške senzacije iz med mladimi sila priljubljene televizijske serije Soy Luna (Jaz sem Luna) poskrbeli za posebno prometno ureditev. In del te je tudi - zaprtje garažne hiše! Navijači Olimpije bodo tako svoje jeklene konjičke morali pustiti drugje, kar je med njimi poskrbelo za precej nejevolje.

"Ob 15.30 se bo na delu Vojkove ceste od križišča z Baragovo ulico do južne servisne ceste (ob severni obvoznici) uredil enosmerni prometni režim v smeri severne obvoznice. Takšna prometna ureditev bo predvidoma veljala do 21.00 ure. Iz istega razloga bo v garaži stožiškega stadiona prostor zgolj za uradne osebe obeh moštev, uradne osebe NZS, novinarje in povabljence. Vse ostale obiskovalce naprošamo, da so pozorni na parkirišča Kranjčeva, Žale, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV, parkirna hiša WTC in Modri Kvadrat. Na parkiriščih Mestne občine Ljubljana je že dve uri pred tekmo in še uro po tekmi parkiranje brezplačno, prav tako bo LPP tudi tokrat omogočil brezplačen prevoz tistim, ki bodo predložili vstopnico za tekmo," so ob tem sporočili iz vodstva vodilnega kluba Prve lige Telekom Slovenije.

Članki iz rubrike