stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
2 03.04.2018 19:25:28

Nova SIMULTANKA ta hip enega najbolj vročih nogometašev v Sloveniji kot BOLEČA ZAUŠNICA v tej sezoni bledemu nekdanjemu prvaku

Martin Metelko
Odigrana je bila prva polfinalna tekma pokala Slovenije.

Na prvi polfinalni tekmi slovenskega pokala so nogometaši Aluminija presenetili na gostovanju v Novi Gorici, kjer so Gorico premagali z 2:1. Povraten obračun bo odigran naslednji teden. Za domače je v 68. minuti zadel Leon Marinič, že prej je oba zadetka za goste dosegel Ibrahim Arafat Mensah, ki je na zadnjih dveh tekmah zabil kar pet zadetkov! Pred dnevi je bil namreč tudi junak tekme med Aluminijem in Triglavom, tedaj se je veselil hat-tricka. Gorici sicer v tem letu ne gre nič po načrtih, vrtnice so na sedmih tekmah slavile le enkrat in kar štirikrat izgubile.


Jutri se bosta v pokalu pomerila tudi Olimpija in Celje, gostje bodo domačim poskušali zadati prvi poraz na domačih tleh po več kot letu dni. V Stožicah se bo tekma začela ob 18. uri, na letošnjem ligaškem obračunu med obema kluboma so se zmaji veselili zmage z 2:1. Kot zanimivost dodajmo, da Celjani lovijo svoj deseti nastop v finalu pokala, kljub temu pa so to lovoriko osvojili vsega enkrat.

V pretekli sezoni so sicer pokalno lovoriko po zmagi nad Olimpijo osvojili Domžalčani, ki pa jih je tokrat v osmini finala izločila Mura.

Članki iz rubrike