sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

STA
STA
0 03.04.2018 22:41:43

Kdo pravi, da je za odstrel?! Cristiano Ronaldo na IZJEMEN NAČIN zaprl usta vsem kritikom, Portugalec zabil DVA GOLA in podal pri tretjem

vszi
Nogometaši v ligi prvakov so odigrali prvi četrtfinalni tekmi. Branilec naslova Real Madrid je v Torinu visoko premagal Juventus s 3:0, Bayern pa je prav tako v gosteh z 2:1 ugnal Sevillo.

V Torinu sta se srečali ekipi, ki sta se pomerili v lanskem finalu. Madridčani so že v tretji minuti poskrbeli za hladen tuš, ko je Isco podal z leve strani, v kazenskem prostoru pa je bil natančen Cristiano Ronaldo in poskrbel za vodstvo evropskih prvakov.

V nadaljevanju so bili konkretnejši domači, prevzeli so pobudo, imeli nekaj obetavnih akcij, najlepšo priložnost pa so zapravili v 23. minuti, ko je Gonzalo Higuain streljal iz bližine, Keylor Navas pa je izvrstno posredoval. V 36. minuti so sicer imeli gosti še eno lepo priložnost, ko je Toni Kroos od daleč zadel prečko.

V drugem polčasu je imel razumljivo pobudo Juventus, a je najprej Ronaldo meril mimo gola v 50. minuti, v 56. je na drugi strani Paulo Dybala s prostega strela meril mimo, v 64. minuti pa je svoje mojstrstvo spet pokazal Ronaldo, ki je s škarjicami zadel za špansko vodstvo z 2:0. To je bil že njegov 14. gol na devetih tekmah lige prvakov v tej sezoni.

IZJEMNI ZADETEK CRISTIANA RONALDA SI OGLEJTE TUKAJ!


Juventus se je znašel v še večjih težavah v 66. minuti, ko je Dybala dobil rdeči karton, drugega rumenega si je zaslužil po prekršku nad Danijem Carvajalom. V 72. minuti so številčno prednost Madridčani izkoristili, po podaji Ronalda je iz bližine zadel Marcelo.

Juventusove igre zatem ni bilo več, Mateo Kovačić je v 87. minuti zadel prečko po novi Ronaldovi podaji. Portugalec pa je zatem še enkrat zagrozil, Gianluigi Buffon pa je bil pripravljen. Že v sodniškem dodatku je Ronaldo zapravil novo Realovo priložnost, na drugi strani pa se ni proslavil Higuain.

Na drugi tekmi večera je Sevilla povedla v 32. minuti, ko je Pablo Sarabia zadel po podaji Sergia Escudera. Bavarci so izenačili pet minut pozneje, ko je avtogol zabil Jesus Navas.

Bavarci, ki so imeli bistveno več žogo v svoji posesti, so zasluženo povedli v 68. minuti, ko je zadel Thiago Alcantara s strelom z glavo po podaji Francka Riberyja. V nadaljevanju so igralci Bayerna brez posebnih težav nadzorovali tekmo, še naprej so imeli večjo posest in se na povratno tekmo odpravljajo z lepo prednostjo.

V sredo bosta na sporedu še tekmi Barcelona - Roma in Liverpool - Manchester City. Povratne tekme bodo 10. in 11. aprila.

Značke: nogomet, liga prvakov

Članki iz rubrike