Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Iztok Lukner
Iztok Lukner
0 09.01.2018 08:31:43

Maribor in Olimpija POZOR! Eden najbolj vročih napadalcev slovenskega prvenstva na glas priznal, da želi PRESTOPITI

Martin Metelko
Slovenski prvoligaš bo verjetno ostal brez svojega najmočnejšega aduta.

Pogled na lestvico najboljših strelcev Prve lige Telekom Slovenije razkriva: po prvem delu sezone je na prvem mestu Miljan Škrbić. Visokorasli napadalec iz Srbije je v dresu Krškega za zdaj zabil 11 golov, torej enega več od Mateja Poplatnika iz Triglava. In ker je jeseni igral res dobro, ne presenečajo njegove besede, s katerimi je sicer še kako razočaral pristaše Krškega. Škrbić namreč pravi, da se želi posloviti!

"Upam, da bo prišlo do skupnega dogovora. Menim in prepričan sem, da nikomur ni primaren cilj, da bi ostal tukaj. Prišel je pravi čas za moj odhod. Res je, da v klubu verjetno niso pričakovali takšne odločitve, da bom prekinil sodelovanje z agencijo JSP, ki tesno sodeluje s klubom, ampak tako sem se odločil. Še enkrat ponavljam, upam, da bomo našli skupen jezik, ki bo zadovoljil vse; da bo klub z mojim odhodom zaslužil in bom odšel v okolje, kjer bom še bolj napredoval," je dal jasno vedeti 22-letni napadalec, ki je za zdaj v dresu Krškega odigral 30 tekem in zabil več kot solidnih 17 golov.


Ob tem kakopak poraja ključno vprašanje: bi Škrbić sicer lahko zapustil Krško, a vseeno ostal v Sloveniji? Ni namreč skrivnost, da naj bi bil pred časom zanimiv tako Mariboru kot tudi Olimpiji. Bi se lahko večna rivala vrnila nazaj ponj, potem ko je dal jasno vedeti, da bi rad zamenjal delodajalca?

ODŠEL BI V BOLJŠI KLUB
"Iskreno povedano, menim, da je prišel pravi trenutek za moj odhod, ampak o tem ne odločam sam. To je odločitev, ki jo moramo sprejeti skupaj s klubom. Že poleti sem mislil, da bom odšel, vendar ni prišlo do prestopa. S Krškim imam veljavno pogodbo, ki jo moram spoštovati, a moja želja je, da bi odšel v še boljši klub, kjer bi lahko še bolj napredoval. Nekaj ponudb je že prišlo, najmanj pa je vse skupaj odvisno od mene, s ponujenim mora biti zadovoljen tudi klub. Želje se večkrat ne izpolnijo, zdaj bomo pa videli, kako bo s to," je v pogovoru za Ekipo SN še dejal vodilni strelec slovenskega državnega prvenstva.

Članki iz rubrike