Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.01.2018 08:28:04
Deli članek:

Andraž Šporar je že prišel, Kenan Bajrić morda še bo, toda to še ni vse! Slovan zdaj želi še enega NEKDANJEGA ZMAJA!

Grega Wernig

Pri Slovanu so se očitno zaljubili nogometaše, ki so tako ali drugače povezani z ljubljansko Olimpijo.

Pri slovaškem velikanu Slovanu očitno mislijo zelo resno. Še kako resno! Predvsem pa so sklenili, da se bodo krepili predvsem z nogometaši, ki so tako ali drugače zaznamovali tudi Olimpijo. Z Andražem Šporarjem so že podpisali pogodbo, zanj so Baslu plačali okrog 600.000 evrov. Še vedno želijo tudi Kenana Bajrića, ki ima za sabo odlično uvodno polovico sezone, a je težava, ker Milan Mandarić zanj zahteva kar okrogel milijon evrov.

Zdaj pa na Madžarskem trdijo: Bratislavčani bi se radi okrepili tudi z Ezekielom Hentyjem! Ugledni Nemzeti Sport piše, da je Slovan na naslov Videotona, ki ga vodi Marko Nikolić, že poslal prvo ponudbo za Nigerijca, a bil zavrnjen. Toda Slovaki naj bi se vrnili, menda so za napadalca, ki je v Sloveniji igral tudi za Gorico, pripravljeni plačati milijon evrov. Prav tako naj bi vodstvo Videotona že sklenilo, da Henty za takšen znesek dejansko lahko zapusti Szekesfehervar. To ni presenetljivo, zanj naj bi pred pol leta plačali vsega 500.000 evrov

Ob tem dodajmo, da so se oglasili tudi v Turčiji, tamkajšnji mediji trdijo, da je Henty zanimiv tudi Göztepeju, pri katerem igra slovenski reprezentant Rajko Rotman.

www.alesfevzer.com