kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 09.01.2018 07:55:32

Kako je Spalu uspelo prepričati Slovenca? TAKOLE in s TEMLE! Nič čudnega torej, da je privolil v bitko za obstanek

Jasmin Kurtić bo zamenjal delodajalca.

Če ne bo prišlo do nepričakovanega zasuka, bo Jasmin Kurtić že v kratkem postal novi član italijanskega kluba s polnim imenom Societa Polisportiva Ars et Labor. Vodstvu Spala je uspelo prepričati Atalanto, in to s ponudbo, ki je res zajetna. Modro-beli bodo namreč za Belokranjca plačali kar okrog pet milijonov evrov, kar res ni malo za nogometaša, ki v tej sezoni niti po naključju ni blestel. No, toda na stadionu Paolo Mazza so že ocenili, da Kurtića nujno potrebujejo, zato so tudi globoko pobrskali po vreči z denarjem.


Seveda pa so morali prepričati tudi reprezentanta Slovenije. Slednji je do zdaj igral za Atalanto in se s slednjo boril celo v Evropi, ne nazadnje tudi v tej sezoni nastopa v ligi Europa. Vse to zamenjati za krčevit boj za obstanek (Spal je na 17. mestu serie A, ima enako točk kot Crotone, ki bi v tem trenutku kot zadnji izpadel med drugoligaše) kakopak ni preprosto.

Toda Spalu je Kurtića vseeno uspelo prepričati, in to prav tako z denarjem. Oziroma tudi z denarjem, da ne bo kakšne zamere. Po naših informacijah bo imel namreč Kurtić v Ferrari celo precej višjo plačo kot v Bergamu! In če vemo, da mu je Atalanta letno nakazala 600.000 evrov, potem hitro postane jasno, da so se pri Spalu resnično zelo potrudili za to, da so dobili 28-letnega nogometaša iz Slovenije. Menda naj bi se po novem njegova letna plača vrtela celo okrog slabega milijona evrov!

Članki iz rubrike