andrej murko foto Odkrito.si

Zmagovalcu šova na Pop TV propadla gostilniška ...

mravlja eksplodirajoca Svet24.si

Mravlje samomorilke, ki se za zaščito svoje ...

melania trump-voščena lutka-newyork Svet24.si

FOTO: Jim je uspelo? V središču je Melania, ki ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

vesna ponorac Najstnica.si

Zvezdnica Gorskih sanj ima za sabo pomemben ...

melania in donald Trump Njena.si

Melania čez noč navdušila Američane!

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

nu
nu
2 09.01.2018 07:55:32

Kako je Spalu uspelo prepričati Slovenca? TAKOLE in s TEMLE! Nič čudnega torej, da je privolil v bitko za obstanek

Jasmin Kurtić bo zamenjal delodajalca.

Če ne bo prišlo do nepričakovanega zasuka, bo Jasmin Kurtić že v kratkem postal novi član italijanskega kluba s polnim imenom Societa Polisportiva Ars et Labor. Vodstvu Spala je uspelo prepričati Atalanto, in to s ponudbo, ki je res zajetna. Modro-beli bodo namreč za Belokranjca plačali kar okrog pet milijonov evrov, kar res ni malo za nogometaša, ki v tej sezoni niti po naključju ni blestel. No, toda na stadionu Paolo Mazza so že ocenili, da Kurtića nujno potrebujejo, zato so tudi globoko pobrskali po vreči z denarjem.

Seveda pa so morali prepričati tudi reprezentanta Slovenije. Slednji je do zdaj igral za Atalanto in se s slednjo boril celo v Evropi, ne nazadnje tudi v tej sezoni nastopa v ligi Europa. Vse to zamenjati za krčevit boj za obstanek (Spal je na 17. mestu serie A, ima enako točk kot Crotone, ki bi v tem trenutku kot zadnji izpadel med drugoligaše) kakopak ni preprosto.

Toda Spalu je Kurtića vseeno uspelo prepričati, in to prav tako z denarjem. Oziroma tudi z denarjem, da ne bo kakšne zamere. Po naših informacijah bo imel namreč Kurtić v Ferrari celo precej višjo plačo kot v Bergamu! In če vemo, da mu je Atalanta letno nakazala 600.000 evrov, potem hitro postane jasno, da so se pri Spalu resnično zelo potrudili za to, da so dobili 28-letnega nogometaša iz Slovenije. Menda naj bi se po novem njegova letna plača vrtela celo okrog slabega milijona evrov!

Članki iz rubrike