Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
09.01.2018 07:53:14
Deli članek:

Nik Omladič spregovoril o VELIKEM INCIDENTU iz časov pri Olimpiji: Moj avto?! Povem vem, katera soigralca sta jih celo dobila po glavi!

Nikola Miljković

Slovenski nogometaš Nik Omladič je osvežil spomin na enega manj prijetnih trenutkov njegove kariere.

Časi, kar je Nik Omladič nosil dres Olimpije, so že oddaljen spomin. Fant iz Šmartnega ob Paki se je od zmajev poslovil že na začetku leta 2015, ko je sicer klub vodil še Izet Rastoder. Januarja tistega leta se je poslovil od Ljubljane in odšel v Nemčijo, kjer je najprej igral za Eintracht Braunschweig, zdaj pa je član Greuther Fürtha. No, toda na leta, ki jih je preživel v Stožicah, še ni povsem pozabil, tudi zato, ker je moral preživeti marsikaj hudega.

Tako se mu je nekoč recimo pripetilo, da so mu navijači dodobra uničili avtomobil, toda ob tem je Omladič tudi razkril nekaj, kar doslej slovenska javnost še ni vedela: da sta jo še precej slabše odnesla dva njegova tedanja soigralca, ki so ju – tako Omladič – navijači kluba celo fizično napadli! "Tisti čas je bilo vse v krizi. Andraža Šporarja in Marka Vukčevića so celo fizično napadli, mojemu avtu pa so odbili oba stranska ogledala, ob straneh so ga spraskali, na pokrov motorja pa so napisali GD. To me ni prizadelo, niti nisem bil jezen, bil pa sem razočaran," se je dogodka izpred nekaj let spomnil 28-letnik.

NIK OMLADIČ JE BIL SICER GOST TOKRATNEGA POVABILA NA KAVO, KI SI GA LAHKO V CELOTI ŠE VEDNO PREBERETE V PONEDELJKOVI ŠTEVILKI EKIPE SN; TA JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!