andrej murko foto Odkrito.si

Zmagovalcu šova na Pop TV propadla gostilniška ...

mravlja eksplodirajoca Svet24.si

Samomorilske mravlje se razstrelijo za zaščito ...

melania trump-voščena lutka-newyork Svet24.si

FOTO: Jim je uspelo? V središču je Melania, ki ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

vesna ponorac Najstnica.si

Zvezdnica Gorskih sanj ima za sabo pomemben ...

melania in donald Trump Njena.si

Melania čez noč navdušila Američane!

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

nu
nu
2 09.01.2018 08:23:07

Po ZAHOVIĆEVIH stopinjah?! Kakšni SANJSKI MESECI so za slovenskim nogometašem: Z odličnimi igrami je zbudil zanimanje VELIKANA

www.alesfevzer.com
Slovenski nogometaš na radarju enega najtrofejnejših klubov vseh časov.

Ko je igral še v Prvi ligi Telekom Slovenije, je veljal za enega boljših vratarjev. Igral je tako dobro, da je potrkal celo na reprezentančna vrata. No, potem je izginil z radarjev, a se nato v Grčiji spet vrnil nazaj v središče pozornosti. In to na kakšen način! Matic Kotnik, nekdanji vratar Celja, v grškem prvenstvu brani tako dobro, da bi lahko uresničil celo sanjski prestop.

Kot že nekaj časa poročajo grški mediji, je nogometaš Panionisa s sijajnimi predstavami nase opozoril celo – pozor! - upravo slovitega Olympiakosa! Slednji je največji grški klub vseh časov; državni prvak je bil že 44-krat, kar je rekord te države. Še več, že vse od leta 2010 se ni zgodilo, da bi bil najboljši nekdo drug. Rdeče-beli, za katere so svoj čas igrali Zlatko Zahović, Džoni Novak in Mirnes Šišić, s klopi pa ga je vodil tudi Srečko Katanec, so prvi tudi v tem trenutku.

A visoko je tudi Panionis, ki zaseda več kot solidno peto mesto, zato ni presenetljivo, da je Kotnik zbudil zanimanje Olympiakosa. To je sicer povezano tudi z dejstvom, da naj bi atenskega velikana že v kratkem zapustil vratar Stefanos Kapino, ki ga med drugim snubi tudi angleški prvoligaš Newcastle United.

kotnik dw
Drago Wernig - TAKA

Članki iz rubrike