Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.07.2017 21:16:34
Deli članek:

Kaj se dogaja pri Olimpiji? Igor Bišćan s pošiljanjem na tribuno šokiral navijače in javnost (foto)

Martin Metelko

Igor Bišćan je pred tekmo med Olimpijo in Vaaso šokiral s svojo izbiro.

Hrvaški strateg na klopi zmajev sicer ni presenetil z izbiro začetne enajsterice, čeprav je naredil dve spremembi v primerjavi s prvo tekmo na Finskem (na klopi sta ostala Aris Zarifović in Danijel Miškić, namesto njega sta začela Kenan Bajrić in Alexandru Cretu).

A vseeno je uspel šokirati. Nekateri navijači Olimpije so upali, da bo Igor Bišćan na gol postavil Roka Vodiška, kajti Nejc Vidmar je v precej mizerni formi. Toda Hrvat se je odločil, da bo zaupal bolj izkušenemu nekdanjemu vratarju Domžal. Vse lepo in prav, vendar Bišćan Vodiška ni posadil niti na klop za rezervne nogometaše!


Na klop se je namreč usedel Aleksander Šeliga. Seveda smo najprej pomislili, da je Vodišek poškodovan, toda pri Olimpiji so nam zatrdili, da mladi talent Ljubljančanov nima težav s poškodbo in da je takšna pač odločitev Olimpijinega trenerja. Bišćanova poteza je precej nenavadna, še posebej, če vemo, da je bil v prejšnji sezoni Vodišek večino sezone prva izbira na golu Olimpije, tudi po tem, ko se je po poškodbi vrnil Vidmar.