Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.07.2017 19:21:19
Deli članek:

Neverjetno! United umaknil kampanjo predstavitve dresa, ker je njegov zvezdnik preeecej predebel (foto)

nekaj je vrnite se z dopusta v malce slabši formi, nekaj drugega pa je pojaviti se na prvih obveznostih takle.

Manchester United je na twitterju vodil kampanjo predstavitve in promocije novega dresa, del te kampanje pa je bil tudi armenski zvezdnik Henrih Mhitarjan. Vse lepo in prav, če objavljena fotografija Armenca ne bi v hipu postala tarča izrazitega posmeha, ki se je kot požar širil po celotnem Otoku in širše. Z zelo dobrim razlogom, to je treba priznati, kajti že prvi pogled na Mhitarjana razkriva, da se je gospod med poletjem pošteno zapustil. 

Armenska kuhinja je znana kot odlična, nekaj časa je preživel tudi na eksotičnih lokacijah in očitno se tudi tam hrane ni branil. Za profesionalnega športnika je Armenec pridobil zares šokantno veliko število kilogramov in pripadajočih oblog, kar je v malce tesnem dresu (četudi si ga ni zatlačil v hlače) še toliko bolj opazno. In morate priznati, da je zelo opazno. In to je po svoje (ali pa kar neposredno) priznal tudi Manchester United.

Mhitarjanovo podobo so z družabnih omrežij namreč zelo hitro umaknili in kampanjo odpeljali po drugi poti oziroma jo za nekaj časa celo prekinili, da bi se prah pomirili. Na njihovo nesrečo je kopij fotografij seveda zelo veliko, tudi mi prilagamo eno.