Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.07.2017 20:25:36
Deli članek:

Hoteli so jo odpeljati, a kapetan Olimpije je imel druge načrte. Kar je naredil, vas bo presunilo (foto)

Dvoboj med Olimpijo in finsko Vaaso se je začel na zelo poseben način. Za navdušenje je namreč poskrbel Branko Ilić, ki se je izkazal s fenomenalno gesto.

Pred vsako tekmo je že v navadi, da nogometaši na igrišče pridejo v spremstvu otrok, ki jih držijo za roke. In tudi tokrat ni bilo nič drugače. Je pa bilo tokrat pred tekmo med Olimpijo in Vaaso vse skupaj vseeno precej posebno.

Kapetan Olimpije Branko Ilić je namreč na igrišče pripeljal deklico v vozičku. Nekako podobno v slogu Cristiana Ronalda, ki je na pokalu konfederacij poskrbel za vsesplošno navdušenje, ko deklice ni samo peljal na igrišče, pač pa ji je podaril tudi svoje oblačilo in še nekaj bolj neprecenljivega - poljub.


Nekaj podobnega je storil tudi izkušeni branilec. Tudi on ni deklice samo pripeljal na igrišče, pač pa je poskrbel za vrsto gest, s katerimi si zasluži velikansko spoštovanje. Ena izmed zaposlenih je želela deklico odpeljati z igrišča, ko so z igrišča stekli drugi otroci, a jo je Ilić, ki je ravno takrat pozdravljal tekmece (in svoje soigralce) s kretnjo zaustavil, češ, bom jo jaz odpeljal z igrišča.

A tega ni storil takoj, temveč je deklico najprej odpeljal do sodnikov in tekmečevega kapetana ter ji tako omogočil najlepši možni pogled na dogajanje pred tekmo. Ne samo to, Ilić je deklico vključil v sodelovanje pri žrebu strani, njo je določil, da po metu kovanca določi stran, na kateri bodo začeli nogometaši Olimpije.


Nato se je deklica še fotografirala z Ilićem, sodniki in tekmečevim kapetanom, po nizu lepih gest pa jo je ljubljanski kapetan še odpeljal z igrišča. Bravo!