Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2017 16:11:24
Deli članek:

Rok Vodišek in vse daljši seznam snubcev: Zanimanje za vratarja Olimpije prihaja iz Italije, Nizozemske, celo Anglije

Grega Wernig

Koliko časa bo Rok Vodišel še član ljubljanske Olimpije?

Na večnem derbiju je predvsem z obrambo po strelu Milivoja Novakovića vnovič potrdil, da premore ogromno potenciala, malce pred začetkom poletnega prestopnega roka pa se že poraja vprašanje: koliko časa bo Rok Vodišek še član Olimpije? Šele 18-letni vratar je imel že v preteklosti na mizi kar nekaj ponudb, ko je klub iz Ljubljane prevzel Milan Mandarić, je bil tik pred odhodom drugam, a ga je predsednik zeleno-belih skupaj z Rankom Stojićem uspel prepričati, da je ostal.

Dve leti kasneje je Vodišek uveljavljen na članskem odru, zanimanje zanj pa ne pojenja. Še več, je še večje. Kot poroča Nogomania, ima Vodišek kar nekaj snubcev. Omenjeni mediji z imeni sicer ne operira, zato pa piše, da je zanimanje za najstnika res konkretno. Prihajalo naj bi predvsem iz Italije in Nizozemske, hkrati naj bi bil Vodišek zanimiv celo klubom iz Anglije, in to kar elitne premier lige.

Ker ima Vodišek z Olimpijo podpisano le še enoletno pogodbo, se poraja vprašanje, kako se bodo zmaji poleti odzvali. Če z njim ne bodo podpisali nove pogodbe, bo prav naslednji prestopni rok še zadnji, v katerem bodo lahko z njim dobro zaslužili. V nasprotnem primeru bodo resno tvegali, da ga bodo izgubili skorajda zastonj …

Grega Wernig