Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.03.2017 11:55:33
Deli članek:

Ranko Stojić odgovoril na obtožbe, da on sestavlja enajsterico Olimpije: Luki seveda svetujem, toda …

www.alesfevzer.com

Ranko Stojić, športni direktor Olimpije, je brez dlake na jeziku spregovoril o svojem udejstvovanju pri Olimpiji.

Vse odkar se je lotil dela v Ljubljani, se na Ranka Stojića lepijo številne takšne in drugačne obtožbe. Med drugim mu številni očitajo, da je on tisti, ki v Olimpiji odloča o vsem, tako o nakupih in prodajah kot tudi začetni enajsterici, hkarti smo že lahko slišali kar hude obtožbe, da za zmaje igrajo tisti, ki športnemu direktorju plačujejo provizijo.

Funkcionar iz Srbije je v pogovoru za POP TV odločno zanikal vse obtožbe na njegov način. "Kaj je v tem (da kot športni direktor odloča o prihodih in odhodih, op .a.) negativno? Francija, Španija, Nemčija … To so najbolj razvite države, kjer je športni direktor številka ena," je poudaril nekdanji jugoslovanski reprezentančni vratar in glede tega, kdo v Stožicah odloča o tem, kdo bo igral in kdo ne, dejal: "Trener Luka Elsner sestavlja moštvo. O tem, da mu kdaj svetujem, še posebno, ko me vpraša sam, pa ni dileme." Pa odgovor na vprašanje, če je vendarle njegova zadnja glede enajsterice? "Ne!"

Za omenjeno televizijsko postajo je Stojić odgovoril tudi na vprašanje, ali je kdajkoli vzel provizijo od kateregakoli nogometaša aktualnega prvaka Slovenije: "To so … To so govorice še od lani. To (če je kdaj vzel provizijo, op. a.) lahko vprašate nogometaše. Če bi si želel početi to, se ne bi ukvarjal s tem, s čimer se. Ker sem in bi še služil desetkrat več kot agent igralcev. Denar je pomemben, a ne najbolj. Najpomembnejši stvari se z denarjem ne da kupiti."