Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
15.11.2016 09:48:17
Deli članek:

Prva zimska okrepitev že pred vrati: Olimpija kmalu močnejša v napadu

Pri Olimpiji so očitno že našli prvo okrepitev za drugi del sezone 2016/17.

Čeprav se zimski prestopni rok še ni začel, je Olimpija tik pred tem, da že okrepi svojo zasedbo. Skorajda povsem je namreč realiziran prihod prvega novinca, ki pa v tem letu kakopak še ne bo mogel igrati za zmaje. Pravico bo prejel šele v novem letu, do tedaj bo le treniral pod vodstvom trenerja Luke Elsnerja.

Že v kratkem bodo zeleno-beli podpisali pogodbo z Issahom Abassom, šele 18-letnim nogometašem iz Gane. Najstnik, ki ga je pred časom preizkušal tudi nizozemski klub AZ Alkmaar, je v Ljubljani že nekaj časa. Še pred reprezentančnim premorom je prišel na preizkušnjo, pretekli konec tedna je zaigral tudi na prijateljski tekmi s Chievom.

Prav v Veroni je Abass, ki je bil nazadnje član ganskega kluba Asokwa Deportivo, z dobro predstavo dokončno prepričal vodstvo Olimpije. Za koliko časa bo podpisal pogodbo, še ni znano, bi bil pa prestop lahko uradno potrjen že v tem tednu. Abass je sicer napadalec, ki se najbolje znajde nekoliko bolj na krilu, po nekaterih informacijah lahko igra tako levo kot tudi desno.

SPS/NKOlimpija.si