Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.11.2016 08:36:10
Deli članek:

Iličić tega res ni pričakoval! Se v Firencah kuha šokantna poteza vijoličastih?

Arhiv Svet24

Iz Italije glede prihodnosti Josipa Iličića prihaja napoved nepričakovanega scenarija.

Še nedolgo tega se je glasno govorilo, da si želi Josip Iličić ostati v Firencah in svojo namero podkrepiti s podpisom nove pogodbe s Fiorentino. A čeprav naj bi se njegov zastopnik dejansko sestal z vodstvom člana serie A, se zdi, da se na stadionu Artemio Franchi bolj nagibajo k drugačnemu scenariju. Vsaj tako piše časnik Il Corriere dello Sport, ki poroča, da Iličićevo januarsko slovo od Fiorentine sploh ni tako zelo nemogoče.

Kot poroča omenjeni medij, nekateri vodilne ljudi v klubu menda skrbi Iličićeva forma v tej sezoni. Saj ne, da bi Slovenec igral slabo, toda hkrati je res, da je doslej zabil precej manj golov od pričakovanega. Hkrati bi podpis nove pogodbe pomenil še večji finančni strošek za klub, že tako ali tako pa nekdanji član Palerma v prestolnici Toskane ne zasluži slabo. Prav tako naj bi v vodstvu Fiorentine ocenili, da bi lahko januarja z Iličićem kar dobro zaslužili, sploh če bi ga recimo prodali v Anglijo, kjer je menda zanimiv Liverpoolu, Tottenhamu in še komu, nato pa dobljeni znesek vložili v nakup kar nekaj novih obrazov.

Il Corriere dello Sport hkrati piše, da so se pri Fiorentini že ogreli za nogometaša, ki bi lahko zamenjal Iličića. Na radarju tega kluba naj bi bil tako 24-letni Riccardo Saponara, nekdanji član Milana, ki zdaj nosi dres Empolija.