Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.11.2016 20:14:09
Deli članek:

Neverjetno, a res je dosodil enajstmetrovko! (video)

vszi

Zgodilo se je na tekmi najmočnejše indijske lige, ampak ob ogledu posnetka boste verjetno zmajali z glavo in si rekli, da ni mogoče.

Morda si boste pomeli oči in posnetek pogledali še enkrat, da bi se dokončno prepričali, kaj ste pravkar videli. Toda že zdaj vam lahko razkrijemo, da se ne bo nič spremenilo, vse bo ostalo tako kot je bilo ob prvem ogledu posnetka.

Kaj se je zgodilo? Večkrat se vprašamo, ali sodnik(i) na igrišču res ni(so) videl(i), kaj se je dejansko primerilo v kateri izmed situacij. In ta je ena izmed takšnih.

V dvoboju indijske lige, v katerem sta se pomerila Delhi Dynamos in Atletico de Kolkata, je napadalec prvega Marcelinho stekel proti golu. Ob njem sta bila dva nasprotna branilca, ko je žogo potisnil malo predaleč predse.

Ko je pritekel v kazenski prostor, pa se je odločil, da se bo teatralno vrgel po tleh. Padel je, kot da bi ga nekaj pokosilo, njegove igralske sposobnosti pa so se izkazale za izjemne, saj je glavni sodnik na začudenje vseh prisotnih nemudoma pokazal na enajstmetrovko.
Toda na srečo je domači vratar 'popravil' krivico in ubranil strel, tako da so gostje ohranili vodstvo z 1:0, toda na koncu sta si moštvi razdelili točki, bilo je 2:2.