Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.11.2016 21:01:39
Deli članek:

Navijači Manchester Uniteda pomagajo Mourinhu

Sodelujoči v spletni anketi so pri sestavi igralskega kadra in ob bližajočem se zimskem prestopnem roku priskočili na pomoč trenerju Manchester Uniteda Joseju Mourinhu.

V glasovanju, organiziral ga je Manchester Evening News, so izbrali šest nogometašev, ki bi morali po njihovem mnenju januarja zapustiti Old Trafford, prav tako pa so našli štiri take, ki bi jih v bližnji prihodnosti radi videli v dresu rdečih vragov.

Najprej bomo razkrili šesterico nezaželenih, oziroma šesterico, ki bi ji navijači radi takoj pokazali izhodna vrata. Na tem, nikakor prijetnem seznamu so se znašli: Phil Jones, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger, Memphis Depay, Marcus Rojo in Marouane Fellaini.

Prav belgijski reprezentant, ki je v tej sezoni dobil kar precej priložnosti za igro, se je celo znašel na vrhu tega seznama, kar pomeni, da si navijači njega še najmanj želijo obdržati v klubu.

Verjetno je veliko bolj zanimiv seznam, na katerem med najbolj zaželenimi okrepitvami ni niti enega Angleža. So pa na njem: Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund), Fabinho (Monaco), Diego Godin (Atletico Madrid) in Isco (Real Madrid).

Sploh 27-letni gabonski reprezentančni napadalec bi moral biti po mnenju navijačev prva tarča prestopnega roka. Njega si v Manchestru želi videti kar 75 odstotkov vseh, ki so sodelovali v anketi.