Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
15.11.2016 08:56:25
Deli članek:

Koliko točk bodo odvzeli Koprčanom?

Grega Wernig

V koprskem prvoligašu še naprej nič novega. Vsaj navzven. Vodilni možje kluba vztrajajo pri svojem in z "zunanjim svetom" ne komunicirajo, medtem se Igor Pamić in njegovi varovanci pripravljajo na nadaljevanje prvenstva, v soboto bodo gostovali v Krškem.

Potem ko se je koprski prvoligaš znašel v postopku prisilne poravnave, iz kluba ni bilo nikakršnega odziva. V prvem trenutku je bilo molk vodilnih mož še nekako mogoče razumeti. Predvidevali smo, da si bodo vzeli nekaj časa, o nastalih razmerah dobro premislili in potem vendarle razkrili svoje stališče, toda tega tudi vse do sinoči še niso storili. Kot da se ni nič zgodilo, kot da se nič ne dogaja.

Vsaj navzven sicer na Bonifiki res ni zaznati nič neobičajnega. Delovni ritem ekipe poteka po predvidenem programu, ekipa se pod vodstvom Igorja Pamića pripravlja na prihajajoče izzive v končnici jeseni. Prvi je na sporedu v soboto, ko bodo gostovali na stadionu Matije Gubca, toda hkrati je kljub vsemu bolj ali manj jasno, da je v klubskih pisarnah nemirno. To navsezadnje potrjuje informacija, da naj bi se jutri zgodila izredna skupščina, na kateri bodo bržkone tudi igralci izvedeli kaj več o tem, kakšna naj bi bila prihodnost kozlov in posledično kakopak tudi njihova.

Sicer pa je popolnoma jasno, da bo Koper zaradi prisilne poravnave posledice čutil tudi na tekmovalnem področju. Ne le zato, ker bo omejen s finančnim načrtom največjega upnika, ampak bo kaznovan tudi v skladu z disciplinskim pravilnikom NZS. Bolj ali manj je jasno, da bo šlo vsaj za kazen odvzema točk.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI ŠTEVILKI TISKANE IZDAJE EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!