Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.07.2016 19:17:54
Deli članek:

V Stožicah morda tudi zvezdnik EP

Jasno je, da se bodo nogometaši Domžal v primeru zmage v 2. krogu kvalifikacij za ligo Europa nato pomerili z West Hamom.

Še več, Domžale bi lahko postale prvi klub, ki bi ga Londončani pod taktirko karizmatičnega Hrvata Slavena Bilića gostile na svojem novem stadionu. 

Trenutno se pri West Hamu ukvarjajo z vprašanjem Francoza Dimitrija Payeta, ki je zablestel na zadnjem evropskem prvenstvu in njegove nadaljnje usode v tem klubu. Njegove besede so nedvoumne: "Stoodstotno ostajam član West Hama, ljubim ta klub in navijače." To so bile besede, ki so ogrele srca številnih navijačev kluba, pa tudi slovenske ljubitelje nogometa, ki bodo v četrtek še bolj stiskali pesti za varovance Luke Elsnerje na povratni tekmi z beloruskim Šahtjorjem in upali, da bodo lahko Payeta spremljali tudi v Sloveniji.

A ne v mestu ob Kamniški Bistrici, temveč na stadionu Stožice, kjer bodo Domžale odigrale morebitno tekmo 3. kroga kvalifikacij, in sicer že 28. julija, povratna pa bo 4. avgusta, saj stadion v Londonu do konca julija še ne bo povsem nared.