Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.04.2016 21:03:31
Deli članek:

Mojstrovina vijoličastega talenta, ki je v črno zavila zmaje (video)

alesfevzer.com

Martin Kramarič je s svojim prvim prvoligaškim zadetkom v letošnji sezoni razveselil Maribor, ki ga je pozimi posodil Krškemu, in seveda tudi Krško, ki si je z njegovim golom priigral izjemno pomembne tri točke v boju za obstanek.

Taletnirani 18-letni napadalec, ki je v Maribor prišel kot eden največjih talentov slovenske nogometne lige, ko je še kot 16-letnik gole zabijal za Krko (v 15 tekmah je zabil tri in dodal še dve asistenci), se po prihodu v Ljudski vrt nikakor ni znašel.

Večino časa je igral za mladinsko moštvo vijoličastih in za njihovo drugo ekipo, za prvo moštvo je zbral vsega en nastop, v 35. krogu prejšnje sezone, ko je odigral 27 minut na tekmi s Krko. V želji po večji minutaži se je preselil v Krško, toda njegova avantura na stadionu Matije Gubca se ni začela najbolje.

Pred današnjo tekmo v Stožicah je namreč Kramarič odigral vsega dve tekmi za Krčane, na obeh je v igro vstopil v drugem polčasu, skupaj pa zbral skromnih 25 minut, v katerih se v statistiko ni vpisal. Tokrat je na tekmi z Olimpijo dobil prvič priložnost v začetni enajsterici in jo izkoristil na fantastičen način.

alesfevzer.com

Že v prvem polčasu se je živahni Kramarič znašel v lepi priložnosti, ko ga je s fantastično asistenco "našel" njegov krški in tudi mariborski soigralec Dino Hotić, toda Nejc Vidmar je njegov strel ubranil. V drugem polčasu pa je bil čuvaj mreže Olimpije povsem brez moči. Znova je udarila naveza Hotić - Kramarič. Prvi je z zunanjim delom stopala lepo podal, drugi pa si je žogo še lepše ustavil in iz 20 metrov natančno nameril v levi zgornji kot Vidmarjevih vrat. Res prava mojstrovina!

alesfevzer.com

Zadetek Kramariča in vse priložnosti na tekmi med Olimpijo in Krškim si lahko ogledate v priloženem videoposnetku, akcija za edini zadetek na tekmi se začne na 1.22.