Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.04.2016 18:23:40
Deli članek:

Britanci se šalijo: Apokalipsa je pred vrati - Hazard je zadel! (video)

Reuters

Eden Hazard se je končno uspel vpisati med strelce v letošnji sezoni angleške premier lige.

Neverjetno, a resnično. Eden Hazard, najboljši posameznik prejšnje sezone angleške premier lige, nogometaš, ki so ga nekateri v prejšnji sezoni začeli postavljati celo ob bok Cristianu Ronaldu in Lionelu Messiju, je končno dosegel svoj prvi (in tudi drugi gol) v letošnji sezoni premier lige.

Letošnjo sezono bodo pri Chelseaju želeli čim prej pozabiti. Podobno bo poskusil storiti tudi belgijski superzvezdnik, ki je bil le bleda senca samega sebe. Če je v lanski sezoni posegel po zvezdah, je v letošnji padel popolnoma na dno. Njegova agonija in strelski post sta se vlekla vse do danes, ko je končno uspel zadeti!

Na tekmi z Bournemouthom je Hazard uspel v 34. minuti s strelom z roba kazenskega prostora premagati Arturja Boruca in doseči prvi gol po 28 tekmah in 1907 minutah posta! Zares neverjeten podatek. 

Tik pred koncem dvoboja, v 91. minuti, je Belgijec po lepi podaji Srba Nemanje Matića uspel še drugič zadeti in postaviti končni izid 4:1 v korist modrih iz Londona. Nekateri britanski mediji so dva zadetka pospremili s hudomušno pripombo, da vse kaže, da je apokalipsa blizu.