Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.04.2016 09:58:53
Deli članek:

Olimpija ima novega trenerja

Arsen Perić

Dvomov naj ne bi bilo več, Milan Mandarić se je odločil, kdo bo sedel na klopi zeleno-belih.

Kot smo poročali že včeraj, se je v zmajevem gnezdu zgodila nova sprememba, Olimpija se je sporazumno razšla tudi z dozdajšnjim prvim pomočnikom Radojem Smiljanićem, na jutrišnji tekmi proti Krškemu bo ekipo vodil Dejan Kopasić, ki je pri Marku Nikoliću opravljal naloge drugega pomočnika.

"Po tehtnem premisleku in pogovoru s predsednikom Milanom Mandarićem sem se odločil, da svoje mesto prepustim nekomu drugemu. Glede na to, da sem v Olimpijo prišel skupaj s kolegom in obenem dobrim prijateljem Markom Nikolićem, je z moralnega vidika moja odločitev povsem logična in pričakovana. Igralcem in kolegom iz strokovnega vodstva želim veliko sreče na poti do tako želenega naslova državnega prvaka. Olimpijo zapuščam s težkim srcem," je pojasnil Radoje Smiljanić.

Medtem navijači in nogometna javnost kakopak pričakujejo imenovanje novega trenerja. Že nekaj časa ni skrivnost, da je glavni kandidat Rodolfo Vanoli in po naših informacijah zdaj ni več nobenega dvoma o tem, da se je Milan Mandarić dokončno odločil, da bo zahtevno nalogo zaupal italijanskemu strokovnjaku. Viri blizu kluba so nam prišepnili, da se bo podpis pogodbe zgodil v naslednjih urah.