Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.04.2016 17:57:42
Deli članek:

Uradni napovedovalec zagnal paniko pri nogometašu

vszi

Nogometaš tretjeligaša iz Rochdala si bo torkov večer zagotovo za vedno vtisnil v spomin. Priča je bil namreč enemu najbolj bizarnih dogodkov na nogometnih igriščih.

Med tekmo je uradni napovedovalec Rochdala dobil sporočilo, ki se ga bi vsak lastnik avtomobila na podobnem dogodku najraje izognil. Dobil je listek z registracijo avtomobila, ki je stal na parkirišču s prižganimi lučmi. Seveda si ni niti predstavljal, da ta pripada enemu od nogometašev.

Takoj ko je prebral avtomobilsko registracijo, je začel o tem razmišljati nogometaš domačega moštva Callum Camps, ki je v tistem trenutku nič hudega sluteč igral na zelenici svojega stadiona.

Po tekmi je Camps razložil situacijo BBC-ju: »Poslušal sem napovedovalca, ko je šla žoga izven igrišča. Takoj ko sem slišal registracijo, sem uvidel, da gre za moj avtomobil. Najprej sem pomislil, da sem koga 'zaparkiral' in to sem dejal tudi soigralcu Jamieju Allenu, 'to je moj avto', on me je samo belo gledal, zato sem še enkrat ponovil, kar sem povedal,« je najprej dejal mladenič Rochdala.

»Pogledal sem proti klopi in Kevinu Gibbinsu (vodja športnih operacij kluba) zakričal, naj to uredi.« Nemudoma se je odpravil in rešil zadevo, mladeniča pa to niti malo ni zmedlo, saj je nekaj minut kasneje zadel za vodstvo svojega moštva. Da se dan vendarle ni končal po željah Campsa in Rochdala, je poskrbel John Egan, ki je izenačil četrt ure pred koncem.

Nedvomno dan, ki si ga bo Camps zapomnil dvakratno.