Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Andrej Miljković
Andrej Miljković
21.04.2016 21:16:29
Deli članek:

Ekskluzivno: Zadeva Eleke gre na sodišče. "Velik del denarja je moj!"

Nikola Miljković

Na uho nam je prišlo, da je v Novi Gorici zavrelo. Kar se je kuhalo že od januarske prodaje Blessinga Elekeja ljubljanski Olimpiji in kar bo po besedah nekdanjega partnerja Gorice končalo na sodišču.

V zadnjih mesecih je bilo v domeni poskušanja zgladitve spora med Gorico in njenim nekdanjim partnerjem, znanim italijanskim menedžerjem Francom Dal Cinom, zdaj pa je doseglo vrelišče in ušlo iz stekleničke. Omenjeni poslovnež, ki brez zadržkov trdi, da ga je klub izdatno oškodoval pri poslovanju z nigerijskim nogometašem, je bil pripravljen spregovoriti posebej za naš časopis in pri tem je predstavil ozadje, zaplet ter tudi predvideno ukrepanje.

Pokazal je več zanimivih podrobnosti: od seznama domnevnih stroškov Gorice, ki naj bi jih družina Dal Cin poravnala iz lastnega žepa in ki se dotikajo tudi banalnosti za vsakdanje preživetje kluba in igralcev, do SMS sporočila napovedi obrambe pred napovedano vojno predsednika Gorice Harija Arčona. Predvsem pa je v intervjuju nastopil s kopico izjav, ki bodo dvignile ogromno prahu in ki nikogar ne bodo pustile ravnodušnega. 

CELOTNO ZGODBO, CELOTNO RAZODETJE DAL CINOVEGA VIDIKA IN CELOTEN POGOVOR Z NJIM SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN