podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 14.03.2016 16:25:56

Eleke ne zna zadeti, Nikolić ga ščiti pred vse glasnejšimi kritikami

www.alesfevzer.com
Olimpija ga je pripeljala, da bi zamenjal Andraža Šporarja, toda Blessing Eleke še išče svoj prostor pod ljubljanskim soncem.

Olimpija je na uvodnih treh tekmah v tem letu zabila le dva gola, kar je bilo sicer dovolj, da je povečala prednost pred Mariborom (vsaj v primerjavi s koncem jeseni), čeprav je res, da bi bila njena zaloga v primeru večje učinkovitosti lahko bila še večja. Predvsem na obračunu s Celjem, ki se je končal z 0:0, so bili Ljubljančani precej nespretni v napadu, eden tistih, ki so pokazali manj od pričakovanega, pa je tudi Blessing Eleke.


Kar 800.000 evrov vreden zimski nakup se za zdaj še išče pod ljubljanskim soncem. Nekdanji napadalec Gorice je bil v uvodnih treh tekmah praktično nenevaren za gol nasprotnikov, če se je že znašel v ugodnem položaju, je bil zaključek občutno preslab, da bi prišel vsaj blizu veselja.

Ne glede na vse trener Olimpije Marko Nikolić odločno brani mladeniča, ki je zaradi strelskega posta deležen vse večjih kritik. "Nikoli v javnosti ne komentiram učinka posameznikov, je pa dejstvo, da Eleke na treh tekmah na igrišču ni naredil toliko razlike v našo prid, kot smo od njega pričakovali. A po drugi strani je tudi dejstvo, da ima komaj 20 let. Ne smemo pozabiti, da je še vedno otrok. Je velik potencial, ni pa še velika evropska kakovost," pravi Beograjčan, ki je hkrati dodal: "Je tudi žrtev sistema, ki ga igramo? Ne vem, to morate vi analizirati. Kar kot trener Olimpije vem, je dejstvo, da v tem trenutku razpolagamo zgolj z enim klasičnim napadalcem, kar se nekje mora poznati ..."

Članki iz rubrike