Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
14.03.2016 13:24:46
Deli članek:

Brilijantna potegavščina: Izdati prijatelje ali ne? (video)

Heineken je velikemu nogometnemu navijaču Rome pripravil neverjetno potegavščino.

Že meseca februarja sta se na prvi tekmi osmine finala finala lige prvakov v Rimu pomerila Roma in Real Madrid, spektakel v večnem mestu pa si bo za vse večne čase zapomnil navijač italijanskega predstavnika v Evropi Simone. Trije najboljši prijatelji, v družbi katerih le redko izpusti katero od tekem Rome, so mu pripravili prav posebno presenečenje.

Simoneju se je pred tekmo Roma - Real Madrid ponudila prav posebna priložnost, saj je dobil VIP vstopnico, s katero si je lahko v živo ogledal omenjeno tekmo. Toda težava se je pojavila, ker bi moral na cedilu pustiti družbo, s katero bi si sicer prek malih zaslonov moral ogledati tekmo.

Ker je bil prevelik strahopetec in svojim prijateljem ni želel razkriti resnice, se jim ni javljal na telefon, dokler ga pred začetkom tekme ni izdal veliki zaslon na stadionu. Občinstvo mu je namenilo glasne žvižge, na prigovarjanje prijateljev pa se je nato vendarle odločil, da bo s helikopterjem odletel k prijateljem. Toda čakalo ga je še večje presenečenje.