Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
14.03.2016 14:30:10
Deli članek:

Turški nogometni zvezdnik v nedeljskih terorističnih napadih izgubil očeta

Turčijo so v nedeljo pretresli teroristični napadi, v katerih je življenje izgubil tudi oče turškega nogometnega zvezdnika.

Iz Turčije prihajajo tragične novice o številnih mrtvih po nedeljskih terorističnih napadih v Ankari. Število smrtnih žrtev samomorilskega napada se je povzpelo že na 37, med katerimi je tudi oče turškega nogometnega zvezdnika in člana Galatasaraya Umuta Buluta

Kemal Bulut naj bi si po poročanju tamkajšnjih medijev v turški prestolnici najprej ogledal sinovo tekmo, nato pa v bombnem napadu v središču mesta izgubil življenje. Na zadnje napade se je odzval tudi Galatasaray, ki je v izjavi za javnost zapisal: "Našo prestolnico je prizadel smrtonosni napad, v katerem so bili tarča civilisti. Z veliko bolečino sporočamo, da je življenje izgubil tudi oče našega člana Umuta Buluta. Klub in igralci sočustvujemo z Bulutom in družino. Bolečina je zelo velika."

Oblasti se sicer bojijo, da bo število žrtev še naraslo, saj se jih v bolnišnicah zdravi še 120, med katerimi jih je 17 v kritičnem stanju.

Galatasaray se je včeraj na gostovanju v Ankari pomeril z Genclerbirligijem, rezultat pa je bil 1:1. Bulut je odigral vseh 90 minut, njegov klub pa po 25 odigranih krogih trenutno zaseda 5. mesto v državnem prvenstvu.