Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.03.2016 15:27:46
Deli članek:

Neumnost nemškega nogometaša meji na absurd

Focus

V medijih je danes izbruhnila novica o nočnem izletu Maxa Kruseja, nogometaša Wolfsburga. Nemec je bil kar dvakratno kaznovan, še bolj bizarna pa je zgodba.

Občasni nemški reprezentant Max Kruse je oktobra (da, zadeva je bila dolgo časa skrita) odšel v noč z denarnico in se ustavil v igralnici, kjer je na pokru zaslužil reci in piši 75.000 evrov. Nedvomno se mu je nasmehnila sreča, zadovoljstvo pa je bilo ob izplačilu v gotovini še toliko večje.

A neumnost je Nemca stala vseh 75 tisočakov in še več. Potem, ko ga je taksi pripeljal do doma je namreč gmoto denarja pozabil v vozilu, na kar je nič hudega sluteč taksist odpeljal in nato uvidel, da je zadel terno. Tudi Kruse je kaj hitro opazil, da je domov prišel brez denarja in nemudoma poklical policijo.

Ta denarja ni našla, ker pa je vse skupaj postalo javno, je za to izvedel klub in nogometaša zaradi nenapovedana nočnega izhoda kaznoval s 25.000 evri. Dvojna nesreča in vsekakor neumnost. Nočni izlet je tako Kruseja stal neverjetnih 100.000 evrov.