Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.03.2016 16:10:35
Deli članek:

Ibrahimoviću je odgovoril ... Eifflov stolp!

Potem ko je sloviti švedski napadalec postavil zelo posebne pogoje za nadaljevanje kariere v Parizu, se je oglasil ... Eifflov stolp.

PSG je v nedeljo osvojil četrti zaporedni naslov francoskega prvaka in z njim postavil rekord, kajti še nihče v najmočnejših ligah ni prvak postal sredi marca ter kar osem krogov pred koncem prvenstva. Pri tem pa je bilo eno od glavnih vprašanj, ali bo glavni tvorec tega rekorda Zlatan Ibrahimović v Parizu igral tudi v prihodnji sezoni.

Izjemnemu napadalcu poleti poteče pogodba, Ibra je v svoji izjavi dal jasno vedeti, da se trenutno bolj nagiba k odhodu, ob tem pa je z domislico v svojem slogu povsem obnorel svetovno javnost. "Za zdaj se mi zdi, da bom odšel. Ostal pa bom, če Eifflov stolp zamenjajo z mojim kipom. Obljubim," je dejal.

Ob številnih spletnih domislicah na to temo pa se je danes oglasil Eifflov stolp oziroma uradni profil tega edinstvenega spomenika na Twitterju. "Rad imam tvoj humor in razgled na Pariz je tukaj zares najlepši. Toda stolp sem jaz," je dejal stolp in dal vedeti, da bodo Zlatana morali prepričati na drugačen način.