Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

nu
nu
0 15.08.2015 15:25:13

Volaš z jasnim sporočilom Šimundži

Drago Wernig - TAKA
Dalibor Volaš je kaznovan in premeščen v drugo ekipo, športni direktor Zlatko Zahović je že pred časom dejal, da lahko 28-letni napadalec zapusti klub, a on se ne predaja.

Primorski nogometaš, za katerega sta tako Šimundža kot Zahović dejala, da ima višek kilogramov, pridno trenira z B ekipo Maribora, za katero igra tudi pripravljalne tekme. Druga ekipa vijoličastih, ki bo tudi v naslednji sezoni igrala v 3. ligi sever, je imela ta teden na sporedu dva prijateljska obračuna. 

Najprej so se varovanci Marka Lešnika v četrtek pomerili s katarskim Al Kharaitiyatom, ki ga s klopi vodi Amar Osim, sin Ivice Osima, in slavili z 2:1. Oba zadetka za vijoličaste je zabil Dalibor Volaš. 



V soboto so imeli Mariborčani še eno pripravljalno tekmo, tokrat proti slovenskemu nižjeligašu Brunšviku, ki so ga ugnali s kar 5:0. Znova je bil v glavni vlogi Primorec, ki je za drugo ekipo Maribora zabil prve štiri gole. A to še ni vse, Volaš je bil udeležen tudi pri petem zadetku, ki ga je Rok Taneski dosegel prav po podaji Volaša. 

Ni kaj, 28-letni napadalec je z zadnjima predstavama poslal jasno sporočilo strategu prvega moštva Anteju Šimundži in kdo ve, če se ne bo 44-letnemu trenerju že jutri na velikem derbiju kolcalo po odličnem napadalcu.

Članki iz rubrike