Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.08.2015 09:42:12
Deli članek:

Šestmestna cifra razlog, zakaj bi lahko Balotelli ostal pri Liverpoolu

profimedia

Izjemno priznani Guardian razkriva, kako neumno potezo so storili rdeči iz Anfielda, ko so podpisovali pogodbo z Mariom Balotellijem.

Ko je italijanski napadalec zapuščal Milan, je Liverpool, da je dobil Super Maria, najprej milanskemu velikanu plačal 22,5 milijonov evrov (16 milijonov funtov) odškodnine, potem pa si je Balotelli prek svojega zastopnika, kontroverznega Mina Raiole, zagotovil še 112 tisoč evrov (80 tisoč funtov) tedenske plače. 

A to še ni vse! Raiola je za svojega klienta izposloval še precej lep bonus za lojalnost, za vsako leto, ko Balotelli ostane v Liverpoolu, na račun temnopoltega napadalca pade še dodaten denar, kot nagrada za zvestobo klubu. In ta bonus sploh ni majhen, britanski medij poroča, da naj bi bila ta cifra šestmesečna! 

Tako ne čudi, da Raiola že ves čas trdi, da Balotelli letos ne bo zapustil Liverpoola in da tudi italijanski nogometaš zavrača odhod, čeprav si rdeči iz Anfielda na vse načine prizadevajo, da se znebijo problematičnega in neposlušnega napadalca.