Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.08.2015 10:52:26
Deli članek:

Cardiff želi znova posoditi Velikonjo

Profimedia

Etien Velikonja še zmeraj nima rešenega statusa za naslednjo sezono.

Jasno je, da pri Cardiffu na slovenskega napadalca ne računajo, zato mu poskušajo na vse kriplje najti novega delodajalca. In če gre soditi po izjavah trenerja valižanskega kluba, Russella Slada, potem bi že v prihodnjih dneh lahko izvedeli ime kluba, pri katerem bo Etien Velikonja nadaljeval svojo kariero. 

"Želimo si pripeljati še kakšno okrepitev. To sicer ne pomeni, da moramo nujno koga prodati, toda vsak denar, ki se bo stekel na naš račun s prodajo nogometašev, bo dobrodošel," je dejal Slade, ki si želi v klub pripeljati novega napadalca. 

Še enkrat več pa je Slade s svojo izjavo dal vedeti Velikonji, da nanj ne računa. "Potekajo pogovori in mislim, da bo odšel na posodo," je o statusu slovenskega nogometaša pri Cardiffu dejal Slade, ki pa ni želel odkriti, od kod prihajajo klubi, ki se zanimajo za 26-letnega Primorca.

Bi se lahko Velikonja vrnil v Slovenijo? Spomnimo, že v prejšnji sezoni je Maribor želel vrniti v svoje vrste vrniti nogometaša, ki je za slovensko člansko reprezentanco zbral tri nastope, a mu to ni uspelo. Bo zdaj, ko v Ljudskem vrtu ob prodaji Luka Zahovića in suspenzu Daliborja Volaša, primanjkuje napadalcev, športni direktor Zlatko Zahović znova poskusil?

Se bo za Velikonjo potegovala tudi Olimpija? Milan Mandarić je v obširnem intervjuju za naš časnik dejal, da želijo Ljubljančani v svoje vrste pripeljati še tri, štiri nogometaše in glede na to, da je srbski poslovnež dolgo let deloval v Angliji in da ima tam veliko vez in poznanstev, prihod Primorca v prestolnico ne bi bilo presenečenje.