evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 05.08.2015 11:03:24

Šme tri tekme le gledalec, trojka Olimpije eno

Grega Wernig
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je imel po 3. krogu Prve lige Telekom Slovenije kar veliko dela. Izdal je osem kazni, med klubi sta jo najhuje odnesla Olimpija in Maribor, med posamezniki pa Denis Šme.

Slednji mora v blagajno NZS plačati 1750 evrov zaradi nešportnega vedenja navijačev. Ti so na tekmi s Krškim na tribuni uporabili pirotehniko, bakle pa nato odvrgli na igrišče. Kazen je visoka zaradi ponavljajočih primerov.

Olimpija si bo poraz z Domžalami zapomnila še nekaj časa. Trener Marijan Pušnik je kaznovan z eno tekmo prepovedi opravljanje funkcije, saj se je do sodniške trojke vedel nedostojno, kljub odstranitvi iz igrišča pa je v odmoru odšel v garderobne prostore k igralcem svoje ekipe. Za to bo moral plačati še 200 evrov.



Olimpija bo zaradi nešportnega vedenja več igralcev in uradne osebe ter žaljivega skandiranja navijačev plačala še dobrih tisoč evrov, Matic Fink in Rok Kronaveter pa bosta zaradi brezobzirne igre počivala eno tekmo.

Kar tri tekme pa bo izpustil Denis Šme iz Luke Koper. Kazen si je prislužil zaradi nasilnega štarta s podplatom v predel gležnja nasprotnega igralca. Dve tekmi ne bo igral Jamilu Collins (Krka), ki je nasprotnega igralca v borbi za žogo s komolcem udaril v obraz.

Članki iz rubrike