gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 27.01.2015 20:49:52

Koper moral priznati premoč Zvezdi (video)

crvenazvezdafk.com
Kanarčki so na četrti prijateljski tekmi doživeli prvi poraz.

Koprčani so odigrali četrto prijateljsko tekmo po začetku priprav. Po zmagah nad Rijeko in Šenčurjem ter remiju s Triglavom so se na Bonifiki udarili s Crveno zvezdo in prvič letos okusili grenkobo poraza. Beograjski rdeče-beli so slavili z 1:0 (0:0), edini gol je v 47. minuti dosegel Aleksandar Katai, ki je unovčil podajo Danijela Avramovskega. Na obeh straneh je bilo sicer kar nekaj priložnosti, vendar je v ključnih trenutkih zmanjkalo zbranosti, ali so se izkazali vratarji.

Slovenski prvoligaš je obračun z nekdanjim velikanom začel v postavi Simčić, Šme, Blažič, Hadžić, Salkić, Tomić, Guberac, Srečković, Črnigoj, Pučko, Hadžibulić, v nadaljevanju so priložnost dobili Adam, Halilović, ki je zaigral prvič po poškodbi, Andrejašić, Kokol, Splihal, Peševski, Posavac, Štulac, Rahmanović, Štomajer, Lotrič in Smrtnik.



V rdeče-belem dresu zasedbe z Marakene so od prve minute zaigrali Rajković, Cvetković, Lazić, Luković, Grujić, Savićević, Stojanović, Lazović, Gavrić in Jović, v drugem delu so bili na igrišču Kahriman, Planić, Mbodj, Pavićević, Đorđević, Kovačević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Katai ter Despotović.

To je bila tretja zmaga Crvene zvezde na pripravah na Obali, pred tem so bili varovanci trenerja Nenada Lalatovića boljši od Tolmina in Ankarana Hrvatinov.

Članki iz rubrike