Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

liz
liz
0 27.01.2015 19:58:49

Rotmanu vseh 90, Belcu počitek

Grega Wernig
Danes sta svoje obveznosti v domačem pokalu opravila tudi oba turška prvoligaša, ki imata v svojih vrstah slovenskega nogometaša.

V turškem pokalu so bile na sporedu tekme 5. kroga skupinskega dela tekmovanja. V tem nastopa 32 ekip, ki so razdeljene v osem skupin s po štirimi udeleženci. Najboljši moštvi iz vsake skupine bosta napredovali v osmino finala.

Danes sta bila dejavna oba prvoligaša s slovenskim pridihom. Tako je Istanbul BB gostoval pri tretjeligašu Ankaragücüju in se moral zadovoljiti s točko. Srečanje se je končalo z izidom 1:1. Gostje, za katere je reprezentančni vezist Rajko Rotman odigral vseh 90 minut, so povedli v izdihljajih prvega polčasa, domačini pa so končni rezultat postavili po dobri uri igre. Istanbul BB trenutno z dvema zmagama in tremi remiji zaseda prvo mesto v skupini D, in je na dobri poti v nadaljevanje tekmovanja.

belec PER_8723
Arsen Perić

Za razliko od Istanbula BB je do zmage prišel Konyaspor, ki je gostoval pri drugoligašu Giresunsporju in slavil z 2:0. To je bila njegova druga zmaga (trije porazi), tako da je zapustil zadnje mesto na lestvici skupine H in bo v zadnjem krogu v dvoboju z vodilnim Genclerbirligijem odločal o svoji usodi. Vidu Belcu je trener Aykur Kocaman tokrat namenil počitek, tako da je med vratnici stopil izkušeni Kaya Tarakci.

Članki iz rubrike