Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rb
rb
0 16.01.2015 12:00:18

Hadžibulić v koprskem napadu

vszi
Ne samo Olimpija, na Balkanu je novo okrepitev našel tudi Koper.

Nogometaši Kopra so v prvi prijateljski preizkušnji z 2:1 ugnali močno Rijeko in na ta način poskrbeli, da se bodo priprave nadaljevale v še boljšem ozračju, hkrati si športni direktor Matej Mavrič prizadeva okrepiti igralsko zasedbo.

Poročali smo že, da se v dvoboju z moštvom s Kantride v rumeno-modrem dresu dokazoval Amar Rahmanović. Gre za visokega 20-letnega napadalno usmerjenega vezista iz Bosne in Hercegovine, ki je bil nazadnje član Istre iz Pulja, v prihodnje bo branil barve kanarčkov. Strokovno vodstvo je bilo z videnim proti hrvaškim pokalnim prvakom zadovoljno, zato so z mladeničem, ki ga čaka naporna pot uveljavitve, sklenili enoinpolletno pogodbo.



Vse pa kaže, da so na Obali našli tudi primerno okrepitev v konici napada. Za sodelovanje so se dogovorili z 31-letnim Seadom Hadžibulićem, ki je jeseni branil barve Novega Pazarja v srbski prvoligaški druščini, toda pogodbe še ni podpisal. "To se bo zgodilo, če bo v naslednjih urah uspešno opravil zdravniški pregled," je pojasnil predsednik Kopra Ante Guberac.

Sead Hadžibulić ima sicer zelo razgibano kariero, njegovi dozdajšnji klubi so Novi Pazar, Gloria Bistrita, Javor Ivanjica, Apolonia Fier, Vllaznia Shkodër, Besa Kavajë, Hajduk Kula, Tampines Rovers, Jagodina in Radnički Niš.

Članki iz rubrike