Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

rb
rb
0 16.01.2015 08:35:50

Rudar? Ah, raje ne, premočan je

Grega Wernig
Crvena zvezda bi se morala v Sloveniji pomeriti tudi z Rudarjem, a se ne bo. Razlog? Prestrašila se ga je!

Jernej Javornik in njegovi varovanci se zagnano pripravljajo na drugi del sezone. V sredo so prvič vadili tudi na naravni travnati površini, najpomembnejše pa je, da ni večjih težav s poškodbami. 


"Fantje delajo, kot se spodobi, pristop je na želeni ravni," pravi trener Rudarja, ki pa ima kljub temu tudi nekaj razlogov za nejevoljo. "Malce se nam je porušil predvideni program prijateljskih tekem," je pojasnil Jernej Javornik in razkril: "Crvena zvezda je odpovedala preizkušnjo, ki je bila 21. januarja predvidena v Kopru. Z utemeljitvijo, da smo za ta del priprav menda premočna ekipa in da bi se raje pomerila s kakšnim manj zahtevnim tekmecem."

Rdeče-beli so se torej zbali poraza na uvodnem dvoboju, kar lahko v Velenju sprejmejo kot kompliment, čeprav je hkrati res, da so zelo daleč časi, ko je klub z Marakane vzbujal spoštovanje. Beograjčani, ki se utapljajo v dolgovih – tudi nekdanja trenerja Slaviša Stojanović in Robert Prosinečki bosta skušala do zasluženega denarja priti po sodni poti –, so se naposled dogovorili za preizkus s Tolminom, knape pa uvodni prijateljski obračun čaka v soboto. Gostovali bodo v Gradcu, kjer bodo merili moči s Sturmom.

Članki iz rubrike