pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Pik je nekoliko bolj boleč od domačega sršena .. Odkrito.si

Invazija azijskih sršenov v Evropi

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

jb
jb
0 05.11.2014 20:12:31

Rastoder na volitve, dvig članarine razbesnel navijače

Mediaspeed
Ljubljanska Olimpija išče novega predsednika, navijači pa "vohajo" zaroto.

Člani navijaške skupine Green Dragons pravijo, da se ne bodo vrnili v Stožice, dokler uprava Olimpije ne bo uresničila vseh njihovih zahtev. Ena teh je tudi odstop predsednika Izeta Rastoderja, želijo si tudi izpeljavo skupščine in revizijo poslov. Rastoder na njihove zahteve doslej še ni odgovoril, a zna se zgoditi, da se bodo navijači vendarle kmalu vrnili. Olimpija namreč išče novega predsednika!

To sicer ne pomeni, da je Rastoder odstopil oziroma da to dejansko namerava storiti, je pa Športno društvo nogometni klub Olimpija pozvalo vse zainteresirane člane kluba, naj oddajo kandidaturo za predsednika društva. To torej pomeni, da se je zdaj vsem, ki si res močno želijo zamenjati Rastoderja, ponudila dobra priložnost za to. Ali jo bo kdo izkoristil in ali bo ob tem dobil tudi ustrezno podporo, pa je seveda drugo vprašanje. Mogoče oziroma celo zelo verjeten pa je še en scenarij: kandidaturo bo vložil tudi Rastoder sam.

"Pisna prijava se mora posredovati Izvršnemu odboru kluba na naslov Dvorakova 3, 1000 Ljubljana, najkasneje do vključno 7.12.2014, in sicer priporočeno s povratnico. Za pravočasno oddano pošiljko se šteje prijava, ki nosi žig z datumom oddaje, najkasneje z dnem 7.12.2014.Vse pisne prijave bo obravnaval Izvršni odbor na svoji seji, ki bo na sporedu najkasneje 9.12.2014, kjer bodo člani le-tega izoblikovali seznam kandidatov. Volitve predsednika bodo potekale predvidoma dne 11.12.2014 na Občnem zboru," so sporočili iz trenutno edinega ljubljanskega prvoligaša in vsem, ki jih mika, da bi se podali v bitko za prevzem predsedniškega žezla, pa položili na dušo: "Vložena kandidatura in morebitna izvolitev ne prinašata le zapolnitve omenjene funkcije, ki zajema zelo širok spekter dela. Predsedniška funkcija ŠDNK Olimpija ni le častna, temveč nosi s seboj veliko odgovornost vodenja in finančne dolžnosti za nemoteno delovanje celotne strukture kluba, od tekmovalnega pogona, ki šteje skupno 12 selekcij (od U-6 do članskega moštva), do operativnega dela ŠDNK Olimpija Ljubljana."



IZVRŠNI ODBOR ZVIŠAL ČLANARINO, NAVIJAČI BESNI
Ob tem pa velja omeniti še nekaj, česar navijači niso sprejeli ravno z navdušenjem, nekaj kar celotno zgodbo predstavlja v povsem drugačni luči. Izvršni odbor kluba je namreč na svoji redni seji sprejel tudi odločitev o zvišanju članarine, ki po novem znaša zajetnih 350 evrov. Zakaj so se tako odločili, in za nameček še tik pred volitvami, niso pojasnili, se pa eden od odgovorov ponuja kar sam od sebe. Da bi pred volitvami preprečili invazijo prijav ljudi, ki bi nato naredili vse za to, da nekdo ne bi bil izvoljen?

"S plačilom članarine posameznik poleg članstva prejme sezonsko vstopnico za vse domače tekme (poleg državnega prvenstva tudi tekme Pokala ter morebitne tekme UEFA tekmovanj) in paket Olimpijinih izdelkov (uradni dres Nike, navijaški šal, kapa)," se glasi pojasnilo. Green Dragons so se na to odzvali z ogorčenostjo. "Ugrabitev Olimpije poteka naprej. Dvig članarine pred sklicem redne volilne skupščine po izteku mandata IO kaže odnos do lastnih navijačev. S ceno članstva, ki znaša po novem kar 350 evrov, so ljudje, ki se poigravajo z Olimpijo, pokazali koliko jim je mar za nas navijače. Ne zavedajo se dejstva, da naša ljubezen ne pozna meja in da smo za Olimpijo pripravljeni narediti vse. Naša borba se nadaljuje in se bo v prihodnje močno zaostrila!" so zapisali na twitterju. Za primerjavo, članarina pri splitskem Hajduku znaša skromnih 100 kun oziroma okoli 13 evrov...

Članki iz rubrike