Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
26.08.2014 09:43:23
Deli članek:

Neobremenjeni z lestvico

Grega Wernig

Celjani se na obračun z Olimpijo pripravljajo kot drugouvrščeni na lestvici Prve lige.

Celjani so v novo sezono startali z dvema zaporednima porazoma, ki pa nista bila realen odsev prikazanega. Štajerci so namreč na obeh tekmah igrali zelo dobro, le zadeti niso znali. Nato se jim je le tudi strelsko odprlo in na naslednjih štirih tekmah so zabili kar 11 golov ter ob tem vknjižili tudi štiri zaporedne zmage. Padel je celo Maribor, zato drugo mesto na lestvici ne preseneča. Vzdušje, ki vlada v Areni Petrol, je razumljivo dobro, ne glede na vse pa Celjani ostajajo realni in ne letajo med oblaki.

"Z lestvico se v tem trenutku ne obremenjujemo, gremo iz tekme v tekmo, na koncu sezone pa bomo videli, kam nas bo to prineslo. Zavedamo se naših zmožnosti, še naprej pa bomo trdo delali za uresničitev naših ciljev. V soboto nas čaka nov prvenstveni obračun, zgolj nanj pa je v tem trenutku usmerjena tudi vsa naša pozornost," pravi celjski branilec Marko Krajcer.

ŠE VEČ KOT PROTI MARIBORU
V soboto bo v mestu ob Savinji gostovala Olimpija, kar bi lahko bil pravi nogometni praznik, bržčas se bo tudi na tribunah zbralo kar nekaj spektakla željnih obiskovalcev. "Vsi skupaj si želimo dobre podpore s tribun na sobotni tekmi. Upamo, da bo končno število gledalcev še višje kot proti Mariboru. Tedaj so nas prisotni s svojim navijanjem ponesli do zanesljive zmage, zato verjamem, da se lahko nekaj podobnega zgodi tudi v soboto. Zagotovo bomo ponovno dali vse od sebe in tako skušali vnovič razveseliti ljubitelje našega kluba," je še pristavil 29-letni Krajcer, nekdanji nogometaš Dravograda in Aluminija.