Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
04.08.2014 11:34:50
Deli članek:

GD prihajajo v Domžale

Arsen Perić

Navijači Olimpije vztrajajo pri svojem, še naprej bodo bojkotirali domače tekme. Toda na gostujočih bodo prisotni. Prvič v nedeljo.

Člani navijaške skupine Green Dragons so se že pred časom odločili, da bodo bojkotirali vse domače tekme Olimpije. V prvem krogu nove sezone jih tako ni bilo na obračunu s Krko, izpustili so tudi prijateljsko tekmo s Chelseajem. Toda v kratkem jih bomo spet videli na delu, konec tedna se bodo namreč udeležili gostovanja Olimpije. To v naslednjem krogu čaka obisk Domžal, tam se bodo Ljubljančani pomerili z Radomljami. Zanimivo pa bo seveda videti, ali bodo GD navijali ali pa bodo le prisotni na tribunah stadiona ob Kamniški Bistrici.

"Tokrat tudi mi začenjamo zares! Končno se vračamo na tribune, pa čeprav ne na domače. V nedeljo (ugrabljena) Olimpija igra z Radomljami v Domžalah. Tekma se začne ob 18. uri, mi pa bomo za to tekmo poleg naše dobre številke poskrbeli še za nekaj zanimivega," so Green Dragonsi napovedali na svoji uradni spletni strani in dodali: "Glede na zadnja dogajanja okoli vsem nam ljubega kluba pa smo dolžni sporočiti, da od naših zahtev ne odstopamo in se še kako dobro zavedamo, da smo ravno navijači tisti člen, brez katerega nikakor ne bo šlo. Potrebno je poudariti, da naša borba temelji predvsem na dejstvu, da želimo (končno) imeti urejen, zdrav klub, ki ima dolgoročno vizijo in za katerega se nam ni potrebno bati, da bo jutri spet ugasnil. Le tega nam pa zdajšnji predsednik ne more zagotoviti. Če se ozremo le kakšen mesec nazaj, namreč spoznamo, da zaposleni v klubu niso prejeli plač, 'ker denarja ni', zdaj pa je že spet vse v najlepšem redu in kot v pravljici."