Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
il
il
04.08.2014 09:23:21
Deli članek:

Kmalu bodo seznanjeni s svojo usodo

Reuters

Pri Manchester Unitedu upajo na veliko boljšo sezono od lanske. Zato so se v klubu odločili, da za trenerja ustoličijo izkušenega Nizozemca Louisa van Gaala.

Rdeči vragi so trenutno na pripravah v ZDA, v torek pa se bodo vrnili v domovino. Van Gaal ima na drugi strani velike luže 25 nogometašev, vendar v novi sezoni ne bo računal na vse. O njihovi usodi jih bo obvestil še v tem tednu.

Med tistimi, katerih prihodnost na Old Traffordu je zelo vprašljiva, so Šindži Kagava, Javier Hernandez in Wilfried Zaha, tu pa sta še Marouane Fellaini in Anderson, ki sploh nista odpotovala v ZDA.

"Po vrnitvi domov bom sporočil svojo odločitev. Vsem fantom sem dal priložnost za igro, tako da zdaj vem več, kot sem vedel prej. V nogometu je tako, da moraš vedno ocenjevati. Kadar vidiš, da na nekega igralca ne boš stoodstotno računal, mu moraš vedno ponuditi priložnost, da si poišče novo okolje. To mu moraš tudi pravočasno sporočiti. Če mu poveš 31. avgusta, je že prepozno. Ko se vrnemo domov, bom igralcem predstavil svoje načrte," je povedal karizmatični Nizozemec.