Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.08.2024 13:53:21
Deli članek:

Oče Lamina Yamala prvič po grozljivem napadu z nožem spregovoril in razkril ...

Policija je v povezavi z incidentom aretirala štiri osebe.

Incident, v katerega je bil vpleten oče vzhajajoče zvezde evropskega nogometa, je pretresel špansko javnost. Mounirja Nasraouija, očeta nogometaša Barcelone Lamina Yamala, so v sredo večkrat zabodli na parkirišču v kraju Mataro pri Barceloni. Nemudoma so ga prepeljali na zdravljenje v bolnišnico, trenutno pa je njegovo dobro in je pri zavesti.

Do tega incidenta naj bi prišlo po prepiru z nekaterimi moškimi, v javnost pa je prišel posnetek, ki razkriva, kaj se je dogajalo med prepirom in kdo vse je bil prisoten.

Policija je s pomočjo pri in posnetkov aretirala štiri osebe, incidenta pa ni javno potrdila.

Do napada je prišlo v soseski Rocafonda v kraju Mataro, približno 30 kilometrov severno od Barcelone, kjer je Yamal odraščal in kjer še vedno živita njegov oče in babica, prvič pa se je oglasil za španske medije.

Bil sem med življenjem in smrtjo

"Bil sem med življenjem in smrtjo, bilo me je strah. Tako kot vsakega normalnega človeka. Ampak ostajam miren, zaradi sebe in zaradi družine. Nima druge izbire. Verjamem, da bo pravici zadoščeno. Hvaležen sem, da lahko sploh govorim. Počutim se bolje, nisem več na intenzivni negi," je razkril Nasraoui.