Isaac Bari Svet24.si

12-letnik, ki je s 7 leti postal profesor na ...

Tit, bolezen DMD, Duchennova mišična distrofija Svet24.si

Otroci trpijo, o njihovi usodi pa odloča ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
1 01.06.2024 15:44:01

Cristiano je jokal na zelenici, kar pa mu je na tribuni naredil Neymar, je šokiralo vse! (video)

Slab zaključek sezone za Cristiana Ronalda.

Nogometni klub Al Hilal je zmagovalec savdskega kraljevega pokala. V petek je po enajstmetrovkah s 5:4 premagal Al Nasr, za katerega igra tudi portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo. Portugalec je tako letošnjo sezono končal brez osvojene lovorike, kar je po koncu tekme doživljal zelo čustveno, kamere so večkrat ujele, da so ga premagale solze. Za nameček si je duška dal tudi nogometaš Al Hilala Neymar, ki še vedno okreva po hudi poškodbi. Medtem, ko je Cristiano jokal na zelenici, so navijači nasprotne ekipe začeli vzklikati 'Messi, Messi', pridružili so se jim tudi Neymarjevi prijatelji, brazilski zvezdnik pa se je ob tem zelo zabaval in smejal. 

Tekma je bila sicer precej groba, saj je postregla s kar tremi rdečimi kartoni. Med kaznovanimi je bil tudi nekdanji vratar Arsenala David Ospina. Večji del tekme je vodil Al Hilal, ki ga je v zgodnje vodstvo v sedmi minuti popeljal srbski napadalec Aleksandar Mitrović, ki bo predstavljal nevarnost tudi za slovensko reprezentanco na prihajajočem evropskem prvenstvu v Nemčiji. V 88. minuti je za Al Nasr izenačil Ajman Jahja. Sledilo je streljanje enajstmetrovk, v katerem je bil z izidom 5:4 uspešnejši Al Hilal, ki je tako po superpokalu in savdskem prvenstvu osvojil še kraljevi pokal.

Edina lovorika, ki jo je Ronaldo osvojil z Al Nasrom tako ostaja arabski pokal prvakov iz lanskega leta. Pogodba, ki mu bo v dveh letih in pol prinesla več kot 400 milijonov evrov, se mu bo iztekla ob koncu naslednje sezone.

Članki iz rubrike