stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
20 16.03.2023 13:32:32

Legendarna trenerja močno udarila po Slovencu! Te besede tresejo nogometno Evropo ...

Profimedia
Zanimivo razkritje dveh izjemnih trenerjev.

V nogometnih krogih še vedno zelo odmeva tekma med Manchester Cityjem in Leipzigom. Ne toliko zaradi rezultata 7:0 in ne toliko zaradi petih golov Erlinga Haalanda, temveč v veliki meri tudi zaradi sojenja Slavka Vinčića. Ni jih bilo malo, ki so se zelo obregnili ob dosojeno enajstmetrovko za City, s katero je začel pohod proti sedmici, pa tudi zaradi nedosojenega prekrška nad Timom Wernerjem. 

O tej tematiki sta se po tekmi in tudi pred njo dolgo pogovarjala tudi Jürgen Klopp in Carlo Ancelotti. In če sta si po takšni tekmi in takšnem rezultatu njunih ekip onadva vzela čas za pogovor o sojenju Slavka Vinčića, potem se lahko zavedate, koliko prahu je dvignil ...

"S Kloppom sva se strinjala, da na koncu tekme ni bilo igre z roko. Pred tekmo pa sva se pogovarjala o enajstmetrovki za Manchester City proti Leipzigu. Enajstmetrovka v škodo Leipziga je bila nora. To ni nogomet, ne moreš dosoditi takšne enajstmetrovke v ligi prvakov," je bil oster Ancelotti. Klopp pa je o isti situaciji dodal: "Iskreno ne razumem. Če cel svet vidi, da to ni bila enajstmetrovka in dva človeka mislita, da je bila, potem je nekaj narobe. Govoril sem s Carlom, rekel mi je, da to ni enajstmetrovka."

Članki iz rubrike