stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ro
ro
0 16.03.2023 11:50:24

Kako, zakaj? Najbolj znana navijaška pesem Liverpoola na Santiagu Bernabeuu! Iz zvočnikov je odmevala You'll Never Walk Alone (video)

Profimedia
Nevsakdanji prizor po tekmi v Madridu.

Drame ni bilo. Po zmagi s 5:2 na Anfieldu je Real poskrbel, da je povratna tekma z Liverpoolom minila brez stresa in v četrtfinale lige prvakov napredoval s skupnim izidom 6:2, mnogi pa so bili začudeni zaradi dogajanja po tekmi. Na Santiagu Bernebuu je namreč odmevala kultna navijaška pesem Liverpoola You'll Never Walk Alone, česar gotovo ni pričakoval nihče, a seveda ima zgodba tudi ozadje. In to razkriva veliko medsebojno spoštovanje velikanov.

Na dan prvega dvoboja se je namreč poslovila legenda kraljevega kluba. Umrl je Amancio Amaro Varela, zaradi česar je legenda redsov Kenny Dalglish pred tribuno z navijači Reala odnesel šopek rož in osvojil njihova srca. "Nisem vedel, da se bo to zgodilo, vendar je zelo dobro, da se je. Liverpool je plemenit klub. Na prvi tekmi so se poklonili Amanciju, to je bila zares lepa gesta," se je na glasbeni vložek na madridskem stadionu odzval Carlo Ancelotti. "To je bila lepa gesta. Kluba sta velikana, ki se pogosto srečujeta na mednarodnem prizorišču. Mislim, da je očitno, da se zelo spoštujeta in kdorkoli je to naredil, je naredil nekaj lepega. To moram poudariti," je pristavil Jürgen Klopp.

Članki iz rubrike