Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.02.2023 07:11:58
Deli članek:

Šok, šok šok! Znane podrobnosti grozljive smrti nekdanjega reprezentanta sredi Dunaja

Potem ko je iz Avstrije prišla grozljiva novica o nasilni smrti nekdanjega reprezentanta Volkana Kahramana, so zdaj znane še podrobnosti zločina.

Napadalec je bil njegov najboljši prijatelj, ki si je po dogodku sodil sam. Očitno je bil motiv ljubosumje.

Prepir med Kahramanom in njegovim prijateljem Orhanom S. se je začel v enem od dunajskih gostinskih lokalov. Nekdanji nogometaš Feyenoorda, Trabzonsporja in številnih avstrijskih prvoligašev, ki je trikrat zaigral tudi za člansko avstrijsko izbrano vrsto, je imel ljubezensko afero s prijateljevo ženo. To je bil tudi povod za prepir. Očevdci pravijo, da sta se gospoda hudo sprla, a vseeno ni kazalo, da bi lahko prišlo do prelivanja krvi.

Po prepiru sta prijatelja mirno zapustila lokal, potem pa je na ulici Orhan izvlekel pištolo in Kahramana ustrelil v glavo. Gostje lokala so hitro prihiteli na prizorišče, kjer je napadalec ustralil še samega sebe. Njun skupni prijatelj ju je noč pred tem videl skupaj, kako se zabavata. "Šokiran sem. Prejšnjo noč sta bila skupaj. Ne morem verjeti, da se je to zgodilo," je povedal še en nekdanji nogometaš Veli Kavlak.


Nekdanjega reprezentanta ustrelili sredi mesta! Osebni spor ali maščevanje?