Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
10.02.2023 16:01:36
Deli članek:

Mura v svoje vrste privabila še enega zelo nadarjenega mladeniča

nsmura.si

Črno-beli še dodatno okrepili mlajše selekcije.

Danes smo napovedali takšen scenarij, medtem so ga v Fazaneriji tudi uradno potrdili. Zdelo se je, da bo obetavni 16-letnik Tomaž Brdik, ki je izzval veliko zanimanje slovenskih prvoligašev in tudi klubov iz tujine, svojo pot nadaljeval v mlajših selekcijah Celja, toda vmes se je zgodil preobrat, v svoje vrste ga je kot naslednjega v nizu nadarjenih fantov privabila Mura. Nase je opozoril v dresu Krškega, na petnajstih tekmah v 2. SKL je dosegel štirinajst zadetkov, kljub mladosti pa je že debitiral tudi v članski ekipi drugoligaša, ki domuje na stadionu Matija Gubec, zbral je šest nastopov.

"Moram priznati, da je bilo za Tomaža ogromno zanimanja in zato me še toliko bolj veseli, da je na koncu izbral Muro in v nas prepoznal klub, kjer se bo lahko najboljše razvijal. Gre za enega najboljših igralcev letnika 2006, ki ga želimo vzgojiti v nogometaša, ki bo v prihodnje resen kandidat za igranje v članski ekipi," je povedal športni direktor Denis Rajbar.

"Izjemno vesel sem, da sem postal član Mure. Prihajam v klub, ki ima odlične navijače in je znan po izjemno dobrem delu z mladimi nogometaši. Mislim, da je Mura klub, kjer bom lahko najbolje razvil svoje sposobnosti, kot so jih nekateri nogometaši pred menoj. To, kar sta dosegla Tomi Horvat in Tio Cipot je lahko velika motivacija zame in ostale, ki se bomo trudili iti po njuni poti. Klubu želim vrniti zaupanje z dobrimi predstavami na igrišču in pomagati pri uresničevanju ciljev," pa se je odzval Tomaž Brdik.