Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 06.02.2023 00:03:48

Slovenec občutil jezo navijačev, obsedeno stanje v Splitu (video)

Hajduk je po presenetljivem visokem porazu v Pulju (3:0) izgubil še drugič zapored. Na domačem Poljudu je tri točke odnesla Rijeka.

Dalmatinski ponos, kot svojemu Hajduku, pravijo člani navijaške skupine Torcida, včeraj ni imel veliko skupnega s ponosom. S tribun so grmeli povsem drugačni vzkliki. Navijači pozivajo odgovorne k odstopu in navijajo za vrnitev litovskega stratega Valdasa Dambrauskasa.

Rijeka pod vodstvom nekdanjega stratega Maribora Sergeja Jakirovića bi lahko slavila še izdatneje. Po vodstvu z 2:0 je v zadnji minuti domače v igro vrnil Marko Livaja, ki je bil uspešen iz enajstmetrovke. V peti minuti sodnikovega podaljška bi lahko isti igralec izid izenačil, a je novo najstrožjo kazen zapravil. Zmaga Rijeke je bila zaslužena.

mlakar


Ko so igralci Hajduka, med katerimi je Jan Mlakar zaigral v začetni enajsterici, zelenico pa zapustil v 64. minuti, ko je bilo na semaforju še 0:0, zapuščali igrišče, so se želeli opravičiti navijačem za slabo predstavo in poraz. A brutalno iskreno občinstvo se je odzvalo drugače. "Igrajte pi*ke! Naj vas bo sram! Slečite drese ...," so med bili med glasnim žvižganjem le nekateri od vzklikov, ki so odmevali na Poljudu.

Navijači opravičila niso sprejeli, zato so se igralci s sklonjenimi glavami obrnili in odkorakali v slačilnico.

Na Hrvaškem so čez Hajduk - kar zadeva boj za naslov - naredili križ. S tekmo manj ima po novem porazu namreč osem točk zaostanka za Dinamom, predvsem pa igra belih ne obeta nič dobrega.

Članki iz rubrike