Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 05.02.2023 12:45:40

Kaj pa zdaj?! Veliki up Uniteda zakuhal velikanski škandal, policija sporočila, da opušča pregon, soigralci pa ...

Mason Greenwood bi se lahko vrnil k Manchester Unitedu, a ga slačilnica ne želi.

V začetku lanskega leta je svetovno nogometno javnost pretresla novica o aretaciji velikega upa angleškega nogometa Masona Greenwooda. Za zdaj še član Manchester Uniteda naj bi zlorabil dekle, v javnosti pa se je pojavil posnetek, ki je nogometaša spravil v težave.

Proti Greenwoodu je bil sprožen kazenski pregon, ki ga je britansko tožilstvo zdaj opustilo. Razlog? Do umika pregona je prišlo zaradi umika ključne priče ter novih dokazov v primeru.


Policija v Manchestru je sporočila, da proti Greenwoodu ne potekajo več kazenski postopki. "V tem primeru zaradi kombinacije umika ključne priče ter novih dokazov ni bilo več realne možnosti za obtožnico. Zato smo primer ustavili," je sporočila policija.

Odzvali so se tudi v klubu. Manchester United je zapisal, da bodo po umiku obtožnice sprejeli svoje postopke, vendar jih ne bodo razkrivali javnosti, dokler ne bodo končani. Toda angleški mediji že razkrivajo, da 21-letni nima več prihodnosti v tem klubu. Razlog so predvsem njegovi soigralci, ki menijo, da bi njegov prihod lahko slabo vplival na vzdušje v ekipi, ki je zdaj na primerni ravni, hkrati bi njegova prisotnost v ekipi pritegnila precej negativne pozornosti, kakršne pa si v tem trenutku ne želijo.

Greenwooda so v klubu po aretaciji začasno suspendirali, zadnjo tekmo je proti West Hamu odigral januarja lani. Pogodbo ima sicer še do leta 2025.

Članki iz rubrike