Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
6 05.02.2023 18:02:36

Nov veliki 'kiks' madridskega Reala! Ne boste verjeli, kdo, še posebej pa, na kakšen način jih je premagal!! (video)

Profimedia
Real Madrid je izgubil tekmo 20. kroga španske lige.

Nogometaši madridskega Reala so v prvi današnji tekmi 20. kroga španske lige na gostovanju pri Mallorci izgubili z 0:1. Na lestvici tako ostajajo pet točk za vodilno Barcelono, ki bo svojo tekmo tega kroga igrala zvečer proti Sevilli.

Real Madrid je tako naslednja ekipa z vrha lestvice, ki se je v tem krogu opekla. Real je sicer prevladoval, predvsem ob koncu tekme in v dolgem sodniškem dodatku je močno stisnil domače, a je zaman iskal izenačenje.

Edini gol na tekmi je bil avtogol Madridčanov, ko je Nacho Fernandez v 13. minuti slabo posredoval in premagal svojega vratarja Andrija Lunina. Ta je dobil priložnost, ko se je na ogrevanju poškodoval Thibaut Curtois. Gostje so v 59. minuti zapravili enajstmetrovko, ko je poskus Marca Asensia ubranil domači vratar Predrag Rajković.



Barcelona bo tako imela zvečer priložnost, da proti letos ne posebej prepričljivi Sevilli spet poveča naskok pred večnimi tekmeci na osem točk.

V tem krogu je bilo v španski ligi že nekaj presenečenj. Madridski Atletico Jana Oblaka je igral le neodločeno 1:1 z Getafejem, Elche pa je za sploh prvo zmago sezone ugnal Villarreal s 3:1. Neuspešen je bil tudi Betis, ki je doma s 3:4 klonil proti Celti.

Danes bosta poleg večernega obračuna Kataloncev in Andaluzijcev še tekmi Girona - Valencia in Real Sociedad - Valladolid, v ponedeljek pa še Rayo Vallecano - Almeria.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike